Servicii

Compania JWC a fost creată pentru a veni în sprijinul clienţilor care doresc să construiască, să întreţină sau să renoveze o învelitoare.

Multitudinea de produse prezente pe piaţă pot produce nelămuriri clienţilor şi din acest motiv vă stăm la dispoziţie cu o ofertă completă de produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Noi vă sprijinim în procesul decizional şi vă prezentăm soluţia optimă pentru nevoile Dumneavoastră individuale.

Aţi achiziţionat o învelitoare şi căutaţi o echipă profesionistă de montaj, cu experienţă în acest domeniu? Vă punem la dispoziţie următoarele servicii:

  • montaj ţiglă metalică: Lindab, Rova, etc.
  • montaj tablă plană fălţuită Lindab
  • montaj ţiglă metalică cu rocă: Lindab, Gerard, Decra
  • montaj ţiglă ceramică: Tondach, Creaton
  • montaj ţigla din beton: Bramac, Mediterran, Elpreco
  • montaj șindrilă bituminoasă: Tegola, IKO, Onduline
  • montaj șindrilă lemn.

Asigurăm montaj profesionist pentru ferestrele de mansardă: Velux, Fakro, Roto. În urma şcolarizărilor făcute de-a lungul anilor, dar si a numărului mare de ferestre de mansardă montate, am obţinut statutul de Velux Instalator Profesionist.

Pentru o construcţie sigură, putem sa efectuăm si montajul de calitate al  jgheaburilor şi burlanelor: Lindab, Bramac, Tegola, etc. Daca va doriţi ca pe timpul iernii sa fiţi in siguranţa atât dumneavoastră cât si familia si autovehiculele dumneavoastră, va punem la dispoziţie montajul sau asistenta tehnica la montaj a sistemelor de degivrare pentru jgheaburi si burlane.

Aţi efectuat o investiţie în panouri şi sistemele solare – este foarte important să o asiguraţi cu un montaj şi o instalare fără cusur. Avem experienţa şi cunoştinţele necesare pentru a asigura un montaj de calitate al panourile solare: Velux, Bramac, Fakro sau Roto. În plus astfel de sisteme au nevoie de mentenanță de aceea firma noastră nu se rezuma numai la montajul propriu-zis al panourilor solare, ci va poate oferi si un contract de mentenanță al întregului sistem de panouri solare.

Montajul învelitorilor, al ferestrelor de mansardă, jgheaburilor şi burlanelor, precum şi montajul panourilor solare sunt servicii pe care le punem la dispoziţia Dumneavoastră în judeţul Gorj, în judeţele limitrofe și chiar și in alte zone. Pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra ofertei, vă rugăm să consultaţi site-ul sau să ne contactaţi direct, vom fi bucuroşi să vă ajutăm.

 

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda