Renovări acoperişuri

Dacă aţi decis să renovaţi acoperişul sau să transformaţi podul în mansardă, pentru a extinde spaţiul locuibil, în urma unei cereri din partea Dumneavoastră, vă putem oferi serviciile unei echipe de montaj, specializată în montarea de învelitori, de ferestre de mansardă sau alte materiale necesare mansardării.

În timpul montajului pot interveni o serie de erori şi de practici neadecvate care, deşi poate împământenite, nu sunt acceptate de regulile unui montaj profesionist. Noi lucrăm la cele mai înalte standarde în montajul învelitorilor şi dispunem de cunoştinţe aprofundate pe care le punem în practică la fiecare lucrare.

În plus, dacă doriţi să construiţi o mansardă, noi comercializăm şi montăm (cu certificat de garanţie) şi ferestre de mansardă – totul pentru o construcţie completă.

Obiectivul nostru este să vă oferim produse şi servicii de calitate şi în acest fel, o să vă puteţi bucura de un acoperiş cu adevărat durabil şi sigur.

Înaintea începerii lucrărilor efective, trebuie luate în calcul detaliile tehnice necesare unei renovări / mansardări iar noi vă putem oferi toate informaţiile necesare în vederea alegerii materialelor şi a soluţiilor optime necesare realizării unui proiect care sa îndeplinească nevoile Dumneavoastră, fără costuri inutile şi la standardele solicitate.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda