Montaj ferestre Velux

Investiția făcută în momentul achiziționării ferestrei de mansardă trebuie asigurată cu un montaj de calitate al acesteia. Societatea este certificată în acest sens iar personalul instruit va monta fereastra Dumneavoastră cu atenție și profesionalism.

Obiectivul nostru este să avem o colaborare cu toți cei care ni se adresează: ne adaptăm la cerințele și la așteptările clienților noștri. Știm că există bugete iar acestea pot încadra produse premium de la mărci recunoscute sau produse mai accesibile. Scopul nostru este să oferim produse și servicii de calitate indiferent de alegerea clientului nostru.

La baza acestui demers al nostru stau 23 ani de colaborare cu firma VELUX, certificatele obținute de-a lungul anilor de instruire și de practică de personalul nostru în calitate de VIP – VELUX Instalator Profesionist, iar în prezent avem statutul de Montator Partener VELUX.

Realizăm montajul ferestrelor de mansardă și al panourilor solare cu scule profesionale și personal calificat și asigurăm o garanție pentru montajele efectuate de noi. Garanția poate ajunge la 5 ani și asigurăm și service post-garanție.

www.magazinferestredemansarda.ro

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda