Montaj acoperişuri

Obiectivul nostru este să vă oferim produse şi servicii de calitate. Din acest motiv, în urma unei cereri din partea Dumneavoastră, vă putem oferi serviciile unei echipe de montaj, specializată în montarea de învelitori, împreună cu toate elementele care o compun. Vă oferim astfel servicii de:

Montajul învelitorii este cu atât mai important cu cât tehnica montajului diferă în funcţie de materialul ales. Pentru montajul învelitorii şi ţiglă ceramică se utilizează diferite principii, de la lăţuire la aşezarea propriu-zisă a ţiglei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru montajul învelitorilor metalice sau al celor din şindrilă bituminoasă. Trebuie respectate regulile montajului foliei de hidroizolaţie, care diferă în funcţie de specificitatea învelitorii şi al cerinţelor pe care trebuie să le îndeplinească. De asemenea, nu trebuie neglijat montajul coamelor, etanşeizarea coşurilor de fum şi al sistemului de jgheaburi şi burlane. În acest scop, echipa noastră de montaj a participat la şcolarizări pentru toate aceste tipuri de învelitori, pentru montajul ferestrelor de mansardă şi al panourilor solare.

Vă oferim şi acest serviciu, deoarece în timpul montajului pot interveni o serie de erori şi de practici neadecvate care, deşi poate împământenite, nu sunt acceptate de regulile unui montaj profesionist. Noi lucrăm la cele mai înalte standarde în montajul învelitorilor şi dispunem de cunoştinţe aprofundate pe care le punem în practică la fiecare lucrare.

În acest fel, o să vă puteţi bucura de un acoperiş cu adevărat durabil şi sigur.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda