Prezentare produse

Fie că aveţi nevoie de întregul sistem de învelitoare sau doar de produse individuale, noi vă vom prezenta oferta adaptată la necesităţile Dumneavoastră.

Prin sistem se înţelege întreaga ofertă de produse şi accesorii necesare unui acoperiş: pornind de la ţiglă, fie ea tradiţională sau metalică, şi până la folie, la accesoriile pentru montajul coamelor şi la sistemul de jgheaburi şi burlane. Un acoperiş cuprinde şi elemente care nu sunt vizibile cu ochiul liber însă de care depinde funcţionalitatea acestuia. De cele mai multe ori, din nevoia de economie se renunţă la anumite accesorii sau se optează pentru variante mai ieftine însă după un timp pot apărea infiltraţii de apă sau pot zbura ţigle şi acoperiş, fapt care îi pune integritatea în pericol.

Pentru a vă asigura că economisiţi exact unde trebuie şi că nu neglijaţi aspecte importante, noi vă vom consilia cu privire la fiecare element care trebuie achiziţionat.

În funcţie de planul de învelitoare, de construcţia existentă şi de preferinţele Dumneavoastră, vă vom oferi toate informaţiile necesare legate de cele mai bune produse calitativ, pentru ca rezultatul final să fie pe măsura aşteptărilor şi a investiţiei Dvs.

Vom integra specificaţiile tehnice cu diferitele calităţi ale produselor şi cu estetica dorită, pentru ca ceea ce construiţi să fie într-adevăr durabil şi sigur.

JWC este consilierul Dumneavoastră pentru întregul sistem de învelitori.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda