Promotie Velux

Promotie ferestre de mansarda VELUX

Promotie ferestre de mansarda VELUX

Campania promoţională “Bucură-te acum de oferta toamnei!”

Pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX achiziționată împreună cu rama de etanșare în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, primești un tichet cadou în valoarea de 100 lei!

Cum poți participa la promoție?
• Cumpără între 1 octombrie – 15 noiembrie ferestre de mansardă VELUX împreună cu ramele de etanșare necesare montajului acestora
• Completează integral cuponul promoției cu datele tale personale. Cuponul este disponibil aici.
• Trimite cuponul completat însoțit de o copie a facturii de achiziționare a produselor VELUX pe adresa de e-mail campanie@velux.com sau prin poștă la adresa VELUX România SRL, Str. Aurel Vlaicu, nr. 40, cod 500178, Brașov, jud. Brașov.

Nu uita să consulți Regulamentul Oficial al Campaniei!

Produse participante la campanie

Participă la campania promoţională toate modelele de ferestre de mansardă VELUX din gama actuală de ferestre VELUX și ramele aferente acestora, prezentate în broşura „Lista de preţuri VELUX”, valabilă din 20 mai 2013, pentru oricare din dimensiunile disponibile acestora.
Modelele de ferestre de mansard VELUX sunt: GZL, GZL-DB, GGL, GGU, GGL şi GGU INTEGRA, GGL şi GGU SOLAR, GGL – fereastra pentru evacuare fum, GXL, GHL, GPL, GDL.
Modelele de ramele de etanșare sunt: EDW, EDS, EDB, EDS, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EWS
Data limită de primire a plicului/mail-ului cu documente este 30 noiembrie 2013. După această dată solicitările venite prin postă sau prin e-mail nu vor mai fi validate.

După primirea și validarea documentelor trimise conform Regulamentului, VELUX România va expedia tichetele cadou corespunzătoare numărului pachetelor fereastră – ramă de etanșare cumpărate. Expedierea se va face prin poștă cu confirmare de primire, la adresa menționată pe cuponul, până în data de 15 decembrie 2013.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 83 83 92, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la office@sistemedeinvelitori.com.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda