Promotie Lindab

Promotie Lindab Iunie 2013

Promotie Lindab Iunie 2013

Cu Lindab mergi la sigur, oriunde ti-ai construi casa!
Primesti 20% reducere la sistemele de acoperis Lindab, plus un kit de plaja, ca sa te bucuri de soare!

Construiesti sau renovezi? Indiferent de situatie, investesti timp si bani si iti doresti ce este mai bun pentru casa ta. Un acoperis reprezinta o investitie pe termen lung si vrei sa te asiguri ca ai primit un produs original, pastrand un echilibru intre calitate si pret.

Lindab este o marca renumita pe piata invelitorilor si ne dorim sa stii cum sa identifici ca ai cumparat un produs original Lindab. Cauta insemnele Lindab pe produsele care formeaza sistemul complet de acoperis Lindab: tigla metalica, jgheaburi, burlane si accesorii.

Cumpara in perioada 11 – 15 iulie 2013 un acoperis complet la pachet cu jgheaburi si burlane Lindab si primesti 20% reducere din partea noastra!

Mai mult, pentru achizitii de peste 3’000 EURO + TVA la preturi de catalog, iti facem cadou un kit de plaja format din umbrela si prosop,personalizate Lindab, ca sa te bucuri de soare.

Cu Lindab mergi la sigur, oriunde ti-ai construi casa!

Promotia este valabila la distribuitorul JWCorporate pentru sistemele complete de invelitori Lindab cu:
– acoperis cu tigla metalica Nordic 400, Skane, Prima 35/40 sau Maxima 40
– acoperis faltuit SRP Click
– acoperis cu tigla metalica cu granule minerale Roca*
– sisteme de jgheaburi si burlane Rainline

Oferta este valabila pentru toate culorile si variantele de acoperire existente pentru fiecare profil* in parte, in limita stocului disponibil !

*Culorile si profilele Roca participante la promotie sunt: Rustica pe culorile cappucino, teak si garnet; Toscana pe culorile terracotta si desert rose, Serena pe culoarea garnet si teak si Madera pe culoarea chestnut.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 83 83 92, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la office@sistemedeinvelitori.com.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda