Promotie Lindab

Promotie Lindab septembrie 2013

Promotie Lindab

Reducere de toamna la acoperisul Lindab
20% la sistemele de acoperis pentru a-ti finaliza lucrarile demarate anterior

​Cu Lindab mergi la Sigur! Oriunde ti-ai construi casa.

Iminenta sezonului ploios te obliga sa iei in considerare finalizarea lucrarilor legate de construirea sau renovarea acoperisului. Si pentru a veni in sprijinul tau, iti propunem o oferta promotionala, care vine impreuna cu expertiza si consultanta de specialitate pentru ca tu sa alegi ce-i mai bun pentru casa ta.

In perioada 02 – 27 septembrie 2013, JWCorporate iti ofera 20% reducere la sistemele complete* de invelitori Nordic 400, Prima 35/40, Maxima 40, SRP Click, SRMax (toata gama de culori si acoperiri disponibile pentru fiecare produs)
si Roca** incluzand Jgheaburi si Burlane HBPE Lindab.

*Sistem complet = Tigla metalica / SRP / Roca + accesorii fixare + accesorii etansare + elemente de tinichigerie / tabla plana + sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline HBPE.
** Culori si profile ROCA participante la promotie: Rustica pe culorile GARN si TEAK, Toscana pe culorile ROSE si TERR si Serena pe culoarea GARN si TEA.

Ai auzit de campania “Renoveaza cu Lindab”, care se desfasoara in perioada 15 iulie – 31 octombrie 2013? Daca esti la stadiul de intentie sau pe perioada campaniei achizitionezi un acoperis Lindab, inscrie-te in campanie si ai sansa sa castigi premiul cel mare in valoare de 2000 euro sau contravaloarea acestuia in tichete cadou.
Detalii pe www.renoveazaculindab.ro

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 83 83 92, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la office@sistemedeinvelitori.com.

Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda