Întreţinerea jgheaburilor

Amintiţi-vă să verificaţi jgheaburile şi burlanele pentru eventuale scurgeri şi reziduuri care cauzează un drenaj defectuos al acoperişului.

  • Ce să căutaţi:
  1. Verificaţi ca jgheaburile să nu fie înfundate cu frunze şi reziduuri şi prin aceasta să nu dreneze corespunzător. Căutaţi crăpături, îmbinări desfăcute sau încovoieri unde jgheabul s-a îndepărtat de acoperiş.
  • Cum se remediază:
  1. Trebuie să purtaţi mănuşi de cauciuc; între reziduuri se pot ascunde obiecte ascuţite şi în plus, se emană şi un miros neplăcut. Strângeţi reziduurile într-o găleată pe care o agăţaţi de scară cu un cârlig în formă de s.
  2. Luaţi un ciocan cu Dvs. pentru a remedia cuiele slăbite pe care le întâlniţi şi pentru a strânge jgheabul înapoi de streaşină.
  3. După ce curăţaţi jgheabul, clătiţi-l cu furtunul.
  4. Pentru a curăţa burlanele, introduceţi furtunul într-unul din ele şi daţi presiunea la maxim. Faceţi acelaşi lucru de jos în sus. Nu forţaţi furtunul la coturi, pentru că s-ar putea bloca. Dacă sunt înfundate coturile, folosiţi un şarpe pentru a le scoate sau dezasamblaţi pentru a putea desfunda mai uşor.
Print Friendly, PDF & Email

Contact

 
0732 83 83 92
0744 83 83 92
 
trimite e-mail
 

 
magazin ferestre de mansarda